ShqipEnglish
Rritja e rolit të Parlamentit në procesin e integrimit përmes pjesëmarrjes legjislative dhe transparencës. PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Rritja e rolit të Parlamentit në procesin e integrimit përmes pjesëmarrjes legjislative dhe transparencës.

 
PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Botimi i Revistës “ E Drejta Parlamentare dhe Politikat Ligjore”

Botimi i Revistës “ E Drejta Parlamentare dhe Politikat Ligjore”, financuar nga Instituti Republikan Amerikan.