ShqipEnglish
    Display  # 
Gallery Description
Tryezë pune Zbatimi i vendimeve të Gjykatës Kushtetuese dhe forcimi i shtetit të së drejtës
Tryezë pune Ankesat e qytetarëve ndaj gjyqësorit
Tryezë pune Zëri i qytetarëve dhe e drejta kushtetuese e peticionit dhe ankimimit
Konference shtypi Fillimi i Projektit te Scorecardit
Konference shtypi Rezultatet e monitorimit te projektit mbi financimin e subjekteve zgjedhore gjate fushates elektorale
Konference shtypi Pjesëmarrja e publikut në ligjbërje: procesi i vendimmarrjes në Kuvend dhe pjesëmarrja e publikut në të nëRSh